En dedikert e-commerce applikasjon

iParts.pl

IParts.pl en polsk landsledende innen salg av reservedeler over Internett. Automotive eventyret startet i 2008 sammen med den interaktive byrå Ideo, som også har blitt vår teknologipartner. Vi var den første polske nettbutikken, som introduserte det internasjonale systemet for katalogise deler – TecDoc. Det gir tilgang til originale data, mer enn 350 Bildelstakere. Takket være vårt tilbud er i dag mer enn 2 millioner produkter.

Peter Wrześniewski, CEO iParts.pl

iParts.pl er den største slike prosjekt i den polske nettverket. Det ble skapt ved å integrere flere avanserte informasjonssystemer av on-line i Polen og Tyskland. Hele plattformen består av en plattform bygget en nettbutikk basert på Edito CMS, en del av TecDoc katalogen system Webservice (en av de første implementeringer i landet), ERP-systemet koblet til en ekstern logistikksystem CRM Customer Service Management og en rekke analytiske løsninger.

Med integreringen av TecDoc system, presenterer plattformen de mest aktuelle tekniske data, bilder og spesifikasjoner av alle originale reservedeler som tilbys i den europeiske ettermarkedet industrien (bildeler).

Designet og implementert av Ideo iParts.pl vant den nasjonale rangeringen av Money.pl femteplass i kategorien spesialforretninger. Se bare på deler butikker og bilrekvisita – er den beste butikken i Polen.


Vi sørger for velfunderte prosesser og kommunikasjonsverktøy for nettarbeid. Ved større prosjekter stiller vi opp til personlig gjennomgang hos kunden, og blir gjerne et par dager for å integrere oss med teamet og bli godt kjent med bedriften.

1. Behovsanalyse

2. Designe løsninger

3. Gjennomføring av prosjektet


 Previous  All works Next