Dedikert CRM-applikasjon integrert med nett-tjeneste

Easy Finance

Easy Finance er et norsk selskap som spesialiserer seg på finansiell rådgivning. Selskapet tilbyr omfattende tjenester, og det viktigste området er individuell finansrådgivning.

Tjenesten er basert på et nettsted som kalkulerer de kredittmulighetene du kan benytte. Programmet inneholder en rekke elementer (blant annet lånebeløp, nedbetalingstid og sikkerhet) for å finne de mulighetene som egner seg for deg og din situasjon. Det brukervennlige systemet driftes via WordPress.

Opplysningene dine blir lagt inn i skjemaer som deretter automatisk blir eksportert til og behandles av vår CRM-applikasjon. Systemet støtter forretningsprosesser og innsamling, bearbeiding og analysering av kundedata. Via denne applikasjonen kan du lage rapporter og legge til rette for kundeservice. Her kan du også lage all dokumentasjon som er nødvendig for finansinstitusjonen du velger.

Alt dette integreres i programmer som brukes av selskapet PBX – Telavox. Dette sikrer at all kommunikasjon automatisk blir en del av CRM-prosessene. Din finansielle rådgiver har dermed direkte tilgang til dataene og historikken.


Vi er eksperter på prosesser og kommunikasjonsverktøy for nettbasert arbeid. Ved større prosjekter tar vi en personlig gjennomgang hos kunden, og blir gjerne et par dager for å integrere oss med teamet og bli godt kjent med bedriften.


 Previous  All works Next