konsern-nettsted

BPH TFI

BPH Towarzystwo Funduszy Inwestycyjnych S.A. er et selskap som forvalter investeringsfond, og har vært aktive i det polske markedet siden 1998. Selskapet er en representant for GE Capital – et av de største konsernene i verden i forhold til markedskapitalisering som har vært notert på New York-børsen i over hundre år.

Som en del av samarbeidet vårt som har pågått i 6 år nå, har vi realisert konsern-nettstedet for BPH TFI. Nettstedet var implementert basert på det originale systemet Edito CMS med samtidig opprettholdelse av grafikken konsistent med bedriftens identitet.

Nettstedet er en oppdatert kilde til informasjon om skiftende verdivurderinger av investeringsfond som tilbys på en oversiktlig måte. Brukerne kan benytte en rekke funksjoner som forenkler bruken av nettstedet, inkludert f.eks. kalkulatorer,  sms / e-post tjeneste, tilpassbare diagrammer, interaktivt kart over avdelinger eller RSS-feeds.


Vi sørger for vel utarbeidete prosesser og kommunikasjonsverktøy for distansarbeid. Ved større prosjekter stiller vi opp til personlig briefingsrunde hos kunden og blir gjerne et par dager for å integrere oss med teamet og bli vel kjent med bedriften.

1. Behovsanalyse

2. Designe løsninger

3. Gjennomføring av prosjektet


 Previous  All works Next