Implementering av Magento

Skaff deg kunder, ikke bare besøkende


Derfor trenger du Magento

Som eCommerce Software House oppretter vi skreddersydde e-handelsplattformer som er intuitive og enkle å bruke.

Magento er en e-handelsplattform som lar deg skape både enkle online-butikker og omfattende salgsplattformer. Men dersom du skal få fullt utbytte av mulighetene til løsningen, er det nyttig å ha spesialisert kunnskap om programmering. Så hvorfor bør du likevel velge Magento?

 • Omfattende funksjonalitet – i tillegg til de mange ferdigsydde modulene, har plattformen en svært fleksibel arkitektur som gjør det mulig å skreddersy den til individuelle behov.
   
 • SEO – søkemotoroptimalisering – Verktøyene som finnes i the Marketplace gjør det mye enklere å optimere handelssidene dine for søkemotorer. Dette er en stor fordel når du skal gjennomføre SEO og e-marketing.
   
 • Mobilversjon – plattformen har en fullt funksjonerende mobilversjon.
   
 • Mange analyseverktøy – Mulighetene for å kombinere plattformen med flere analyseverktøy gjør at du kan overvåke trafikken på nettstedet i sanntid, og samle inn den viktigste informasjonen om handlingsmønsteret til brukerne.
   
 • Multistore – Denne egenskapen er spesielt nyttig for bedrifter som kjører flere nettbutikker (for eksempel på mange språk) og gjør at de enkelt kan driftes fra ett enkelt kontrollpanel.
   
 • Enkel integrering – Magento kan ikke bare integreres med ERP- og CRM-systemer, men også med andre populære butikk-nettsteder og nettsider med sosiale nettjenester.
   

Et unikt servicetilbud

Effektiv drift i et konkurranseutsatt marked krever kontinuerlig bruk av mange tiltak som kan få e-butikken til å være godt synlig og tiltrekke seg kunder. Derfor hender det ofte at aktivitetene våre strekker seg ut over Magento-plattformen.

Vi tilbyr også flere typer butikktjenester. Med flere års erfaring og kunnskap i ryggen, kan vi tilby kundene våre tjenester innen salg, support, konverteringsoptimalisering, og SEO-konsultasjon for Magento-baserte nettbutikker.

Vi tilbyr også netthotell-tjenester. Har bedriften din mer avanserte behov, kan vi også levere effektive B2B engros-plattformer.

Ønsker du mer informasjon? Kontakt oss!

Hvorfor velge oss?

Vi er kreative
med lokal tilnærming

vi er raske, fleksible
og løsningsorienterte

vi er kostnadseffektive
med bred kompetansepool

vi er kule
og har magi