Kreativ utviklingskompetanse for tilpasning og videreutvikling av løsninger for dine spesifikke behov.

Ideo Solutions AS tilbyr i samarbeid med Teknisk Ukeblad en unik og fleksibel løsning for et salgs- og ordresystem som er skreddersydd for norske nisjemedier.

Teknisk Ukeblad er en av mest fremgangsrike mediehusene i Norge, og i forkant innen mediegrener som dekker ulike publiseringsplattformer, salgsprodukter, brukertjenester og annonseformer.

Kompleksiteten og fleksibiliteten som dagens mediemarked krever, har gitt store utfordringer innen backoffice kontrollsystemer i forhold til fragmentering og manuell drift.

Vi har utviklet løsninger for TU som har gitt vesentlig effektivisering av drift, ressurser, brukervennlighet og – aller viktigst – homogenitet. Løsningene har blitt videreutviklet i 2 år, og har nå blitt så bra at det er synd ikke å dele dem med andre. De frigjør faktisk vesentlige resurser i bedriften.

sales_ledger

Ideo tilbyr en rimelig flat lisensavgift for tjenesten avhengig av sammensetningen av moduler som du trenger. Individualisering og integrasjoner kommer som oppstartskostnad med en svært attraktiv timepris. Vi du presisere budsjettet for din drift?

Kontakt oss gjerne, så avtaler vi et møte og foretar en kostnadsfri kartlegging av dine arbeidsprosesser og systemer med tilbud på en oppstartsintegrasjon med Sales Ledger som knutepunkt!

Sales Ledger gir en kostnadseffektiv salgsstyringsløsning med høy grad av homogenitet i hele din unike produktportefølje, godt integrert med alle dine kontrollsystemer. Du får kreativ utviklingskompetanse for tilpasning og videreutvikling av løsninger for dine spesifikke behov.

Dette sier brukere våre

Eirik Solheim
eirik.solheim@tu.no
tel. 908 24 140

Eirik er Salgsdirektør i Teknisk Ukeblad Media AS og Mediehuset Tek.

Kontakt oss

Ideo Solutions AS er et interaktivt byrå og et Internett Software House

Ideo Solutions produksjon er lokalisert i Polen. Her i fra støtter vi våre kunder både i og utenfor Europa med nearshore-modellen.

Vi bistår kunden med komplekse tjenester, gjennom planlegging, utvikling og innføring av diverse internettløsninger

Ideo Solutions AS er i Norge representert med en lokal ledelse som har lang ledelseserfaring fra norske medier, og kompetanse til å innføre komplekse digitale prosjekter. Like mye for B2C som for B2B, med inngående kjennskap til bransjen og norske nettbrukere.

Hvorfor velge oss?

Vi er kreative
med lokal tilnærming

Vi er raske, fleksible
og løsningsorienterte

Vi er kostnadseffektive
med bred kompetansepool

Vi er kule
og har magi