Teknologier som brukes av oss

Vi har lang og bred erfaring innen programutvikling, noe som gir oss muligheten til å realisere kompliserte teknologiske prosjekter.

I løpet av arbeidsdagen benytter vi oss av følgende teknologi:

  • PHP, jQuery, AJAX, HTML/XHTML, CSS, PostgreSQL, MySQL
  • C#, ASP.NET, MVC4 og SQL Server
  • HTML5, JavaScript, Flash, WordPress, CSS
  • iOS, Android, Windows Phone

Fra tidligere oppdrag har vi også erfaring med Laravel og Zend Framework, samt PHP biblioteker som støtter prosjektering av internettapplikasjoner. Vårt tilbud omfatter også konfigurasjoner og styring av operativsystemene Linux, Windows 2008/2012, samt SQL Server 2008/2012.

Våre løsninger består av sammensatte teknologier som Microsoft .NET og Open-source. Det er nettopp dette som gjør at vi kan garantere de beste løsningene av høyeste kvalitet, samtidig som at disse er optimalisert på kostnadssiden.

Vi benytter

Våre kompeområder

Våre Tjenester

Softwareutvikling

Dedikert programvare og Internett-applikasjoner i henhold til den enkelte kundens kravspesifikasjoner. Design og implementering av avanserte løsninger.

Web Utvikling

Design og implementering av web-prosjekter. Kreative og moderne løsninger, effektive metoder for å styrke profilen til våre kunder.

Mobile Utvikling

Administrative, kommersielle, pedagogiske og underholdningsløsninger. Effektive og intuitive mobilapplikasjoner. Den eneste begrensningen er fantasien.

Hvorfor velge oss?

Vi er kreative
med lokal tilnærming

Vi er raske, fleksible
og løsningsorienterte

Vi er kostnadseffektive
med bred kompetansepool

Vi er kule
og har magi