Informasjonstjeneste

SHS

SHS International har i 50 år vært kjent over hele verden som en produsent av preparater som brukes i kosttilskudd ledelse i medfødte stoffskiftesykdommer. SHS er en merkevare av selskapet NUTRICIA Advanced Medical Nutrition  som er en spesialist på medisinsk ernæring fra Groupe Danone.

SHS-nyhetstjenesten er rettet først og fremst til pasienter, men også til leger og ernæringsspesialister som er involvert i behandlingen av PKU (Phenylketonuria). På dette nettstedet kan foreldre til små barn som er diagnostisert med PKU og unge og voksne som lider av denne sykdommen finne informasjonsressurser som er nyttige i hverdagen. Nettstedet er også en viktig kilde til kunnskap om legemidler og matvarer med lavt proteininnhold produsert av SHS for leger og farmasøyter.

Nettstedet er utformet og implementert basert på det originale systemet Edito CMS. På hvert trinn i prosessen forutsatte man at nettstedet vil brukes av lojale og returnerende brukere. For å øke nettstedets attraktivitet, har det vært implementert tallrike dedikerte moduler som øker verdiskaping.


Vi sørger for vel utarbeidete prosesser og kommunikasjonsverktøy for distansarbeid. Ved større prosjekter stiller vi opp til personlig briefingsrunde hos kunden og blir gjerne et par dager for å integrere oss med teamet og bli vel kjent med bedriften.

1. Behovsanalyse

2. Designe løsninger

3. Gjennomføring av prosjektet


 Previous  All works Next