Bedriftens nettside

Santander Consumer Bank S.A.

Santander Consumer Bank SA Den tilhører en av de største finanskonsernene i verden. Santander Consumer Bank er en spansk gruppe Santander. Konsernet har vært til stede på det polske markedet siden 2001. Men den splitter Santander Consumer Bank dukket opp i år 2006. For andre år på rad mottok kundevennlige selskapet emblem.

Hovedmålet med oppgaven betrodd meg var å forbedre intuitiv og maksimal forenkling av vedlikehold. Dette er oppnådd blant annet gjennom implementering av tjenesten basert på prinsipper RWD, noe som gir jevn surfing også på mobile enheter.

Basert på den medfølgende grafisk design skapt rik funksjonalitet av et nettsted. Santanderconsumer.pl ble gjennomført basert på Edito CMS plattform. Takket være sin høye intuitiv og dedikerte administrative verktøy oppdatere den tjenesten er svært enkel.


Vi sørger for velfunderte prosesser og kommunikasjonsverktøy for nettarbeid. Ved større prosjekter stiller vi opp til personlig gjennomgang hos kunden, og blir gjerne et par dager for å integrere oss med teamet og bli godt kjent med bedriften.

1. Behovsanalyse

2. Designe løsninger

3. Gjennomføring av prosjektet


 Previous  All works Next