Informasjonstjeneste

Prezydent Rzeczypospolitej Polskiej

Prezydent.pl er det offisielle nettstedet til den polske presidenten.

Hovedformålet med samarbeidet var å utvikle et nettsted som var brukervennlig og en plattform for utveksling av informasjon mellom borgeren og presidentens kontor. Vi har oppnådd dette takket være løsninger som: blogginnlegg, debatter, brukerkontoer, nyhetsbrev, fotogallerier og videoer. Man kan generere et PDF-dokument fra hver side og skrive det ut.

En viktig del av nettstedet er forbeholdt media der det finnes materiale som er kun tilgjengelig for registrerte journalister, samt en modul for akkreditering av journalister som har erstattet den tradisjonelle måten å melde seg for viktige hendelser.

På oppdrag fra den polske presidentens kontor, yter vi også servicetjenester og administrerer serveren, og garanterer den høyeste grad av sikkerhet.


Vi sørger for vel utarbeidete prosesser og kommunikasjonsverktøy for distansarbeid. Ved større prosjekter stiller vi opp til personlig briefingsrunde hos kunden og blir gjerne et par dager for å integrere oss med teamet og bli vel kjent med bedriften.

1. Behovsanalyse

2. Designe løsninger

3. Gjennomføring av prosjektet


 Previous  All works Next