Et nettsamfunn

Motogen

En ny versjon av nettstedet www.motogen.pl er neste fase i arbeidet som realiseres av Ideo som en del av det pågående samarbeidet med redaktørene fra portalen skapt av Liberty Motors Sp. o.o. som har sin opprinnelse i Inter Cars konsernet.

Den nye versjonen var utvidet i forhold til avansert samspill med nettstedets brukere. En av nøkkelfunksjonene er nettsamfunnet. Gjennom dette nettsamfunnet kan brukerne, i tillegg til publisering av meldinger, bilder og filmer, skrive sine blogger, organisere sykkelturer med andre brukere som er registrert på siden, eller publisere annonser om salg / kjøp av motorsykler og tilbehør.

Nettstedet var implementert basert på det originale systemet for innholdsstyring Edito CMS  som sikrer effektiv drift og fremtidig rask og problemfri utvikling.


Vi sørger for vel utarbeidete prosesser og kommunikasjonsverktøy for distansarbeid. Ved større prosjekter stiller vi opp til personlig briefingsrunde hos kunden og blir gjerne et par dager for å integrere oss med teamet og bli vel kjent med bedriften.

1. Behovsanalyse

2. Designe løsninger

3. Gjennomføring av prosjektet


 Previous  All works Next