Informasjonstjeneste

MNW.art.pl

Nasjonalmuseet i Warszawa som ble grunnlagt i 1862 som Kunstmuseet er ett av de eldste kunstmuseene i Polen. Det er en institusjon som samler, oppbevarer og formidler kunstneriske prestasjoner av generasjonene fra antikken til i dag.

Oppgaven vår var å skape en informasjonstjeneste med ny grafikk og en rekke funksjoner som ville forbedre tilgang til innholdet. Nettstedet inneholder en betydelig mengde variert innhold innen både kunst og vitenskap, og dermed var det et spesielt viktig aspekt å presentere innholdet på nettstedet på en tydelig måte.

Nettstedet har vært implementert basert på Edito CMS-plattformen som, takket være sin modulære konstruksjon og stor fleksibilitet, muliggjør effektiv og regelmessig oppdatering og utvidelse av tjenesten i fremtiden. Nettstedet var responsivt og er tilpasset alle skjermstørrelser.


Vi sørger for vel utarbeidete prosesser og kommunikasjonsverktøy for distansarbeid. Ved større prosjekter stiller vi opp til personlig briefingsrunde hos kunden og blir gjerne et par dager for å integrere oss med teamet og bli vel kjent med bedriften.

1. Behovsanalyse

2. Designe løsninger

3. Gjennomføring av prosjektet


 Previous  All works Next