B2B Platform

Lynka

Printwear Magazine, USA: „LYNKA er et av de ledende selskapene i Europa, og faktisk i hele verden, som spesialiserer seg på ornamenter på tekstiler og reklameartikler.

Etter oppdrag fra kunden, implementerte vi en B2B-plattform som betjener fem uavhengige internett-tjenester, både B2B og B2C. Basert på Edito CMS og felles administrasjonspanel, fungerer det fem internett-tjenester som bruker felles produktdatabase, og ett system for styring med bestillinger, betalinger, osv. Plattformen brukes til å presentere produkttilbud, legge inn bestillinger og dele informasjon med CRM Navision-systemet (Microsoft Dynamics NAV).

En dedikert internett-applikasjon utgjør en plattform som inneholder en betydelig menge skreddersydde løsninger. Selskapet har et omfattende nettverk av kunder med ulike typer av tildelte rabatter og en høy grad av kompleksitet av produktene som tilbys.  For effektiv håndtering av avanserte salgsprosesser, er systemet utstyrt med avanserte algoritmer for å beregne prisene på produktene, pyntegjenstander (broderi, trykk), eller ekstra kostnader. I panelet for forvaltning med utsalg er det mulig å bestemme utsalgets vilkår, tatt i betraktning tusenvis av parametre/vilkår som gjør administrering med bestillingene enklere.


Vi sørger for vel utarbeidete prosesser og kommunikasjonsverktøy for distansarbeid. Ved større prosjekter stiller vi opp til personlig briefingsrunde hos kunden og blir gjerne et par dager for å integrere oss med teamet og bli vel kjent med bedriften.

1. Behovsanalyse

2. Designe løsninger

3. Gjennomføring av prosjektet


 Previous  All works Next