Nettside

Lillestrøm Torv

Lillestrøm Torv er et kjøpesenter i hjertet av Lillestrøm. Lillestrøm Torv åpnet i 1985 og har 61 butikker og spisesteder. Senteret eies av DNB Scandinavian Property Fund og forvaltes av DNB Næringseiendom

Lillestrøm Torv ønsket å få hjelp med å lage en nettside for nyhetstjenester som skulle være oversiktlig og brukervennlig både for administratorer og kunder og i være i tråd med merkevareidentiteten.

Ideo Solutions har også bistått med å implementere flere nye ting som integrasjon av Instagram-profilen inn på websiden, popup-vinduer for informasjon om hver enkel butikk i butikkoversikten, videoer på startsiden og bedre synliggjøring av kundeklubben. Dessuten har vi jobbet med søkefunksjonen, slik at det blir mye enklere for kunder å finne det de er på jakt etter ved å søke.

Resultatet av disse oppdateringene av hjemmesiden gjør at Lillestrøm Torv fremstår som et mer moderne og tilgjengelig kjøpesenter, der det brede utvalget kommer mye bedre frem.


Vi er eksperter på prosesser og kommunikasjonsverktøy for nettbasert arbeid. Ved større prosjekter tar vi en personlig gjennomgang hos kunden, og blir gjerne et par dager for å integrere oss med teamet og bli godt kjent med bedriften.


 Previous  All works Next