Strategisk outsourcing-samarbeid

Godtsagt

Godt Sagt er et resultat av en fusjon mellom selskapene Godt Sagt kommunikasjon, Siteman og Catapult film. Dyktige rådgivere, digitale hoder, kreative filmskapere og historiefortellere gikk sammen for å skape et helt nytt selskap. Én ting har vi til felles: Vi lytter, skaper, utvikler og leverer. Det er verdiene evne, vilje, mot og glede som driver oss.”

Ideo jobber tett med kommunikasjonsbyrået Godtsagt AS (GS) i Buskerud. Vi har utviklet et strategisk outsourcing samarbeid med hensyn til levering av programmeringstjenesten; primært i WordPress, men også apputvikling, drift, integrasjoner og annet. Ta en titt på partnerens egen nettside som vi har laget for www.godtsagt.no.
Flere av kundene til GS benytter seg også av våre tjenester.

Vi er også med på en del av driften av nettstedene til kunder av GS, forvaltning av epost tjenesten, migrasjon til hosting-skyen osv. Vi hjelper til med programmatic innkjøp av medier i rammene av digital markedsføring (automatisert mediekjøp), noe vi er flinke til, og har egen AdOps tjeneste for. Vi jobber også med team-lease-modeller, altså kompetente årsverk som stilles til disposisjon for kunden til en rimelig kostnad nearshore. Dette er en eksemplarisk samarbeidsmodell som kan klones til andre lokale fylker i Norge.


Vi er eksperter på prosesser og kommunikasjonsverktøy for nettbasert arbeid. Ved større prosjekter tar vi en personlig gjennomgang hos kunden, og blir gjerne et par dager for å integrere oss med teamet og bli godt kjent med bedriften.


 Previous  All works Next