Dedikerte applikasjoner

Profesjonelt utviklede systemer og applikasjoner lar deg optimere styring og kommunikasjon innen bedriften.


For å gjøre jobben for deg bruker vi Scrum, IPMA eller Prince 2 – avhengig av hva du foretrekker. Vi bygger verktøy som hjelper kundene våre med å få en mer effektiv vekst i virksomheten sin – verktøy som vi er stolte av.

Spesialistene våre har den kunnskapen som skal til for å skape effektive løsninger. Vi bruker plattformene Edito CMS og Logito DMS, men kan også jobbe med løsninger med åpen kildekode. Sammen med kunden analyserer vi behovene og formålene – kort sagt hva du ønsker å oppnå – for å finne den optimale teknologien for akkurat deg.

Skreddersydde løsninger

Løsningene blir tilpasset kundens spesifikke behov. Dedikerte internett-applikasjoner er løsningen på det stadig økende behovet for moderne og intuitiv teknologi som klarer å gi et konkurransemessig forsprang, og innfri spesifikke krav.

For å gjøre samarbeidet mest mulig effektivt, begynner vi med å kartlegge kundens behov. Utviklingen og installeringen av skreddersydde applikasjoner starter alltid med at vi foretar en grundig analyse av kundens krav.

Vi utvikler også komplekse B2B-systemer som støtter all kommunikasjon med forretningspartnere.

System- og API-integrering

I dag bruker bedrifter mange spesifikke applikasjoner, så som CRM-systemer, ERP, MRP, CMS, etc. Dette fører til økt spredning av data, noe som kan vanskeliggjøre effektiv prosessering og analyse. For å gjøre arbeidet med dataene enklere, tilbyr vi applikasjoner og database-integreringer på de interne og eksterne plattformene som allerede er i bruk i organisasjonen.

Vi kan kombinere alle typer systemer og skape synergieffekter. Tjenestene våre omfatter også formidling av data mellom applikasjoner.

Derfor skal du bruke Nearshoring fra Ideo:

  • Lokal ledelse med erfaring innen digital mediestyring på det norske markedet.
  • 17 års erfaring innen IT outsourcing og som underleverandør av IT-prosjekter.
  • 180 høyt kvalifiserte ansatte med over 1000 gjennomførte prosjekter fra et spekter av forskjellige bransjer og systemer.
  • I gjennomsnitt 50 prosent besparelser på IT-budsjettet.
  • Egen selvstendig og effektiv gruppe mennesker i Norge.
  • Rask oppstart av prosjektet.
  • Fleksibilitet i forhold til tilpassing av ressurser til produksjonsbehov og kostnadsstyring av arbeidet.
  • Internasjonal erfaring og foretaksreferanser.
  • Effektive prosesser for distansearbeid.

Hvorfor velge oss?

Vi er kreative
med lokal tilnærming

vi er raske, fleksible
og løsningsorienterte

vi er kostnadseffektive
med bred kompetansepool

vi er kule
og har magi