Gjør det rimeligere og mer effektivt, med avansert systemkompetanse.

Ideo Solutions AS gir alle Fagpressens medlemmer et tilbud om trafikktjeneste for digital annonsering.

Få din adops.DittNettsted@ideosolutions.no

Ideo Solutions AS har spesialkompetanse innen betjening av Cxense-systemene gjennom langvarig samarbeid på flere prosjekter og med flere kunder. Fagpressen har allerede en gunstig lisensavtale med Cxense for Display, Data Management Platform (DMP) og Programmatic, og flere fornøyde medlemmer bruker produktene i dag.

Tilbudet vil nå bli utvidet med en medlemsfordelaktig ad-ops-tjeneste der du kan outsourse driften av digital annonsepublisering med en velprøvd leverandør.

Ideo Solutions AS har et norsk-orientert servicesenter i Polen, med et oppsett som gir vesentlige kostnadsbesparelser for driften din.

Ideo tilbyr en timepris på 350 kr til Fagpressens medlemmer for tjenesten. Vi du presisere budsjettet for din drift?

Kontakt oss gjerne og gi estimat på antall kampanjer per måned, så gir vi deg et anslag over den månedlige ressursbruken din – og besparelsene dine!

Adops@IdeoSolutions.no gir deg en kostnadseffektiv løsning med høy grad av responstid og kreativ utviklingskompetanse i forhold til tilpasning av annonsemateriell, og velfungerende kommunikasjonsprosesser med salgsavdelingen.

Dette sier kundene våre

Nina Gade Tenvik
nina@kampanje.com
tel. 913 76 776

Nina er kommersielt ansvarlig/forretningsutvikler i Kampanje, samt
styremedlem i Fagpressen.

Kontakt oss

Ideo Solutions AS er et interaktivt byrå og et Internett Software House

Ideo Solutions produksjon er lokalisert i Polen. Her i fra støtter vi våre kunder både i og utenfor Europa med nearshore-modellen.

Vi bistår kunden med komplekse tjenester, gjennom planlegging, utvikling og innføring av diverse internettløsninger

Ideo Solutions AS er i Norge representert med en lokal ledelse som har lang ledelseserfaring fra norske medier, og kompetanse til å innføre komplekse digitale prosjekter. Like mye for B2C som for B2B, med inngående kjennskap til bransjen og norske nettbrukere.

Hvorfor velge oss?

Vi er kreative
med lokal tilnærming

Vi er raske, fleksible
og løsningsorienterte

Vi er kostnadseffektive
med bred kompetansepool

Vi er kule
og har magi