Sertifiseringer og partnere

Vi kan realisere selv de mest komplekse teknologiprosjekter

EPI-sertifisering – associated partner

Ideo er en del et raskt voksende globalt partnernettverk av et av verdens fremste CMS som brukes av en rekke norske bedrifter, organisasjoner og offentlige aktører for å lage avanserte nettsider.

Som Episerver-partner drar vi nytte av en plattform som reduserer lanseringstiden, minimerer risiko og minimerer opplæringskostnader, maksimerer effekter og gir fornøyde kunder.

Vi har tilgang til stor utviklingsnettverk, kompetanseheving, markedsføring, arrangementer og felles salgsinnsats.

Vi har erfaring innen programutvikling, noe som gir oss muligheten til å realisere til og med de mest kompliserte teknologiske prosjekter.

Gjennomførte prosjekter med godt resultat kan bekreftes av følgende parter:

  • Deloitte Technology Fast 50 CE
  • Partner Google
  • Microsoft Gold Certified Partner
  • EPI-sertifisering – associated partner
  • Premier og diplomer tildelt oss etter gjennomførte prosjekter.

Deloitte Technology Fast 50 CE

Ideo befinner seg for andre år på rad på listen over de femti raskest utviklende teknologisk- og innovative bedrifter i Sentral-Europa. I den 13. utgaven av rangeringen til „Deloitte Technology Fast 50 CE” befant det seg hele 36 virksomheter fra Polen.

Vi er Microsoft gullpartner

Programmet Microsoft Gold Certified Partner er rettet mot partnere som utvikler sine applikasjoner ved bruk av Microsoft teknologi Sertifikatet utgjør den høyeste kvalifikasjonsgaranti for virksomheten, dens ansatte samt kompetanse innen realisering av avanserte informatikkprosjekter.

Vi er sertifisert Google AdWords-partner

Partnerne til Google består av byråer, markedsføringsspesialister, samt internettbransje-eksperter som har mottatt Google-sertifikatet innen styring av AdWords. For å oppnå kvalifikasjonene, må spesialisten ha grunnleggende kunnskaper innen bruk av programmet AdWords, og blitt godkjent etter beståtte eksamener. Virksomheten må også oppfylle høye kvalifikasjonskrav for bruk av programmet.


Kontakt oss

Hvorfor velge oss?

Vi er kreative
med lokal tilnærming

Vi er raske, fleksible
og løsningsorienterte

Vi er kostnadseffektive
med bred kompetansepool

Vi er kule
og har magi